Fortfarande förkyld, fast utan feber

2013-08-31 @ 18:07:34
Hejsan! Idag har varit en ganska tråkig dag. Tänkte åka in till stan, och det gjorde vi. Men när vi kom fram var det helt packat med folk och bilar. Vi fick inte ens någon parkeringsplats, så det var bara till att vända och åka hem igen. Lite tråkigt. Så jag har bara varit hemma, men det kan ju vara skönt det också. Egentligen ska jag inte springa ute och sådant allt för mycket eftersom jag fortfarande är förkyld. Blir så trött på detta. Har varit sådan här i 1 vecka nu. Ont i halsen, täppt i näsan och idag har jag börjat få hosta också. Men ingen feber. Usch.
Har suttit och skrivit in några nya recept i receptboken. Hittar nya på internet nästan varje dag. Och förra gången så krånglade min mobil samtidigt som jag lagade mat. Det slutade inte särskilt bra. Därför skriver jag in dem i en bok istället. Då har man de där, och man vet att de inte försvinner.
Ikväll blir det nog datorn för mig. Verkar inte vara något bra på TV. Kanske ska spela lite Sims, eller titta på någonting på play. Vi får se. Hejdå så länge!
 
 

122 är mitt "rekord" i tittarsiffror på min Youtube-kanal. Rekordet är på en gammal video, "Svar på frågorna till min frågestund". Men min video "50 saker ni kanske inte visste om mig" ligger inte långt efter, den har 105 tittarsiffror. Tack allihopa!


RSS 2.0