It's fridaaaay

2014-01-31 @ 17:48:38
Hej alla! Äntligen fredag. Dock har denna skoldagen varit helt okej. Förutom syslöjden, den är aldrig okej. Gör ett mobilfodral som egentligen är helt onödigt eftersom jag vet att jag kommer slänga det när jag är färdig med det. Har slängt allt jag gjort på slöjden, förstår inte riktigt vad jag ska ha det till. Är inte ens intresserad av att lära mig sy. Ingenting jag gör eller komma göra på fritiden, aldrig. Väldigt onödigt att sätta betyg i hur duktig man är på att sy tycker jag. 
Ikväll ska jag titta på någon film, fredagstradition typ, haha. Ska inte stanna uppe alltför länge, ska till mammas kusin Susanne imorgon, på förmiddagen.  
Vad tyckte ni förresten om mitt nya "upplägg" på musik? Innan har jag ju använt mig utav youtube, men personligen tycker jag det var både snyggare, smidigare och bättre att använda mig av spotify. Tror dock att man måste ha ett spotifykonto för att kunna lyssna på musiken. Eller är det så att ni lyssnar via mitt konto? Prövade att logga ut från spotify och då stod det att "användaren inte var online" när jag klickade på låtarna. Ska ta reda på lite mer fakta om detta. Puss och kram!
 
Detta var vad vi tillagade på hemkunskapen idag. Kycklinggryta med ris, ärtor och morötter. Ser inte särskilt aptitligt ut, men det var helt okej. Blev färdiga först denna gången igen, tack vare min arbetskompis Sofia, teamwoooork!


RSS 2.0