En sammanfattning av mitt 2014 / Emelie provar på att skriva djupa texter hehe

2014-12-30 @ 16:49:00
Ja, som jag skrev igår tänkte jag göra en liten sammanfatting av mitt år som gått. 2014 har varit ett av mina mest händelserika år, och det har faktiskt varit mitt absolut bästa år, utan tvekan. Det bästa som hänt mig detta året är helt klart att jag fått så mycket nya vänner. Johanna och Carolina är inte direkt några "nya" vänner, men det är under detta året som vi blivit som tajtast, och jag är så jävla tacksam över att jag fått träffa de människorna för de betyder mer än någon annan. De ger mig varje dag ett leende på läpparna och de finns alltid där för mig när jag behöver dem, världens bästa. Dessutom har Johanna gett mig chansen till att träffa sjukt många nya människor som jag aldrig skulle träffat om jag inte umgicks med henne. 
Sommaren i år var helt klart bästa, haha. Fått jättemånga minnen för livet. Alla moppeströg på nätterna, herregud, skulle gärna spola tillbaka till den tiden om jag kunde. Det var så jääkla kul! Kan inte sitta och skriva upp allt vi gjort, för det finns alldeles för mycket, men just de kvällarna/nätterna var helgrymma. 
Fast det finns ju en sak, som jag inte får missa att ta upp, och det är när jag i somras fick träffa Juliette. När hon kom hit från Stockholm och vi fick tillbringa en dag tillsammans, oförglömligt! Vi två för alltid! Hoppas verkligen att vi kan träffas nästa år igen!
Det har också under detta året hänt saker som är mindre bra, det gör det väl alltid. Eller jag vet inte om jag ska klassa det som en bra eller dålig händelse för man kan se det på lite olika sätt, men vissa människor fuckar verkligen upp ens hjärna om man säger så haha, men väljer nog att inte gå in på det mer än så. 
I vilket fall, detta året har varit grymt. Jag vet att jag förlorat vänner på vägen, men jag har också funnit nya som betyder guld. Alla som gett mig ett gott skratt, haha ni betyder faktiskt mer än ni anar, för ett gott skratt förlänger livet vet niii, och ni är rätt många som kan ta åt er. Så tack till alla verkligen som varit med och gjort detta året fantastiskt! 
 
Och nu då, imorgon klockan 00.00 startar ju faktiskt det nya året, 2015. Helt ärligt är jag inte jättetaggad inför detta året. Jag ska ju börja på gymnasiet, och hehe jag vill faktiskt inte alls göra det. Det känns som att jag kommer mista så mycket. Jag hoppas inte att det blir så, men många av ens vänner kommer ju antagligen försvinna på andra håll och det känns så sjukt tråkigt. Jag har verkligen de bästa vännerna, och jag vill verkligen inte förlora dem. Jag ska göra allt jag kan för att hålla vänskapen vid liv med dem människorna som betyder mest för mig, och hoppas att dem kommer göra samma sak. För usch, det skulle göra mig så ledsen att bara mista allt. Haha, är typ redan ledsen för det. 
Dessutom är jag inte taggad inför gymnasiet på något sätt, jag tycker det ska bli skittråkigt och jag vet inte ens vad jag vill bli och jag är skoltrött som jag vet inte vad. Min tanke var ju först att välja samhäll men nej, fyfan, tror inte jag pallar läsa så mycket. 
Men, om nu ska vara lite positiv inför det nya året. Jag taggar något galet inför sommarlovet och speciellt avslutningen. Det ska bli den galnaste sommaren (och avslutningen kanske haha) någonsin. Det kanske (förhoppningsvis inte!!) blir den sista sommaren med mina nuvarande vänner, och det ska verkligen försöka ta vara på! Den sommaren ska bli ännu bättre än 2014, och jag ska skapa sååå många minnen jag bara kan! Så även om inte året 2015 blir det bästa (men låt mer negativ Emelie) så ska sommaren 2015 bli den bästa...någonsin.
 
 


RSS 2.0