Fredagsmys!

2013-05-31 @ 17:15:47
Idag är det fredag. Så härligt! Sista media-lektionen är avklarad. Sista media-lektionen i hela mitt liv. Jag är sååå glad. Och vet ni vad jag ägnat mig åt denna eftermiddag? Jo, jag har spelat in haul-videon. Men den kommer upp på bloggen och Youtube imorgon. Så ni får vänta lite till.
Ikväll blir det fredagsmys med mamma och Gumsan. Lite godis, läsk och Let's Dance, så är jag lycklig. Det är ju final idag på Let's Dance och jag hejar på Oskar. Han är så duktig, han dansar som en riktig man. Även fast han bara är 16..eller är han 17?
Stackars mammi, hon har varit jättedålig idag. Hon ringde mig i skolan och sa att hon hade ringt ambulansen för att hon hade så ont i nacken och axeln. De trodde först att det var en propp. Men det var nog ingen fara. De tog prover och massa sådant. Men de kom inte riktigt fram till vad det var. Så då fick hon käka lite värktabletter och så. De trodde det kunde vara att hon sträckt sig eller nåt.
På Spotify har jag nyss fixat lite superhärliga låtlistor. Tre stycken med bara 1D, ett med bara One Republic och ett med Demi Lovato. Super! Så nu spelas det bara superbra musik ur mina högtalare!
Glöm inte att hålla utkik efter videon på bloggen imorgon! Vi hörs!
 
Kommit ut en ny solhavre, alltså havremjölk, sådan som jag kan dricka. Mjölkfri. En som smakar choklad. Den var väl helt okej!
 
 


RSS 2.0