Fest i lördags, storshopping idag = pank + bildbomb

2015-03-31 @ 19:51:05
Har haft noll tid, ork eller inspiration till att blogga det senaste. Meeen nu kände jag att det var dags för en liten uppdatering igen. Det har hänt massa sedan förra gången, men jag kan omöjligt berätta allt då det skulle bli ett inlägg som ingen i världen skulle orka läsa. Men eftersom jag märkt att ni verkar tycka det är roligt när jag bloggar om när jag varit på fest (läsarsiffrorna stiger något enormt), haha, kan jag väl börja där. I lördags var jag på Linas syster Johannas 18-årsfest. Hade verkligen en grym kväll! Lina mådde väl lite sisådär efter några timmar om man säger så, haha, men jag mådde inte dåligt någon gång under kvällen så det vart ju skönt. Mitt kom istället dagen efter, haha fyfan. Men det var såå värt det!! Fick mig en ny kompis också, Emmy, asroligt, tyckte vi klickade jääättebra. Aaa, vet inte riktigt vad jag ska berätta mer om kvällen. Var kvar ända till 6 på morgonen i alla fall, från typ 8 på kvällen innan, så då förstår ni nog hur bra det vaaar!  
 
Idag efter skolan åkte jag till Alingsås, och jaaa, gjorde slut på i stort sett alla pengar jag hade. Herregud, jag är sämst på att hålla i pengar. Gjorde slut på hela månadspengen som jag fick för en vecka sedan, men så går det iblaand hehe. Bild på kläderna finns längre ner (tog bilderna från ginas hemsida, orkade inte fota dom själv). Köpte ett par vita jeans, finally, ni förstår inte lyckan, tjatat om det hur länge som helst. Nu får ni en massa massa bilder, för att kompensera min frånvaro, puss och hej, ha d
 
Börjar med några bilder från lördagen, detta är långt ifrån alla, men vissa bilder funkar inte riktigt att publicera här hahaha, dsvdv vad jag menar.
 
Förr var jag helt besatt av norlie&kkv, inte lyssnat på dom ett tag, men sedan dom släppte sin senaste singel har jag fallit tillbaka till dom. Asså denna låten, sååå bra, blir aldrig dålig<333333
 
Dagarna efter lördagen <///3
 
 
Men idag har jag mått mycket mycket bra, och tjejen nedanför är ju ba för bra, älskar dig mest i världen, mitt allt
 
Här får ni bilder på kläderna jag köpte, såå nöjd. Köpte även underkläder och en ögonbrynspenna, haha igen, typ äter ögonbrynspennor, köper flera gånger i månaden. 
 
 
Den är alltså inte vit och svart, utan där det är vitt är det inget tyg, den är alltså ganska genomskilnig. 
 
 


RSS 2.0